09 Toledo >> Horcajo de los Montes

Avondzon op een helling aan de rand van het dorp. Zichtbaar zijn de primitieve bouw van woningen, schuren en perceelmuren.

Horcajo. Vanaf de camping begin van de avond.

Vanmorgen verslapen, om 7:45 uur opgestaan. Douchen, buiten ontbijten met een aangename temperatuur en daarna de rest ingepakt. Om 9:15 uur vertrokken van camping El Greco. Op weg naar Horcajo de los Montes aan de rand van het natuurpark National Cabañeros CM-401. Onderweg in Navahermosa de caravan geparkeerd langs de weg en op zoek naar een Supermercado om levensmiddelen en drinken in te slaan. Op weg, dwars door het nationaal park over een weg waar net aan caravans elkaar kunnen passeren. Mooie rit nauwelijks tegenliggers behalve die ene vrachtauto CM-4157-CM-4153. Toen was het wel even spannend lukt het of moeten we achteruit maar waar naar toe. Het lukte, de band van de caravan rijdt voor een kwart over de rand van het asfalt. Onderweg helaas over een slang gereden later nog een over zijn staart of net gemist. In het plaatsje Retuerta del Bullaque is de laatste afslag nog 31 km CM-4017. Het navigatiesysteem van de auto kent de bestemming niet, gelukkig met de coördinaten van de camping in de GPS weten we dat we de goede kant op gaan. Een kreet we rijden verkeerd! Op een weg zonder afslagen waar onze eindbestemming aan ligt kan niet fout gaan toch? Een tochtje van 106 km en weinig verkeerd gereden leek de tocht veel langer. Helemaal goed op de camping Mirador de Cabaneros  aangekomen zelfs met een draai op smalle hellende straat. Maar op de camping een klein stukje achteruit tegen een hek gevolg gat in de spoiler maar gelukkig het achterlicht nog helemaal heel. Balen! We staan onder een afdak van schaduwdoek het is 29 ⁰C. Om vijf uur zijn we gaan zwemmen ook om het gemis van Olga d’r oefeningen te compenseren maar vooral om op te frissen, gelukt.
Onderweg in Navahermosa de caravan geparkeerd langs de weg en op zoek naar een Supermercado om levensmiddelen en drinken in te slaan.
Vanavond koelt het weer af wegens de hoogte. In de caravan draait een kleine tafelventilator. Het kreng maakt een hoop herrie maar geeft wel enige verkoeling.

Niet mooi maar heel functioneel bij gebrek aan bomen. Schaduwdoek op stalenframe.
Meer foto’s

106km

Geef een reactie